ضرورت اطلاع‌رساني حرفه‌اي در حوزه گردشگري گيلان

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، با تلاش و پيگيري‌هاي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان، نخستين دوره آموزش اطلاع‌رساني تخصصي به مدت يکماه و در مجموع 20 ساعت با حضور 22 نفر از کارشناسان معاونت‌هاي اداره‌کل آغاز به کار کرد.

معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان در جلسه نخست اين دوره آموزشي گفت: با توجه به اهميت و جايگاه ويژه گردشگري در استان سرسبز و پر استعداد گيلان، ضرورت اطلاع‌رساني حرفه‌اي و به هنگام در اين عرصه احساس و به همين منظور، اولين دوره آموزشي آغاز شد.

«رضا عليزاده» با اشاره به اينکه مردم استان، ايران و گردشگران خارجي، استان گيلان را تنها به طبيعت سرسبز، جنگل و درياي آن مي‌شناسند، متذکر شد: گيلان داراي جاذبه‌هاي متنوع بسيار ارزشمندي است که اغلب آن‌ها ناشناخته مانده است.

او خطاب به کارشناسان ميراث‌فرهنگي استان و نيز رسانه‌هاي گيلان خواستار شد: در مسير شناساندن آثار تاريخي و اسلامي استان و نيز مناظر طبيعي و تفريحي با هدف جذب گردشگر جديت بيشتري به عمل آورند.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان تصريح کرد: در اين دوره، از حضور يکي از مدرسان مجرب عرصه ارتباطات و روابط عمومي در دانشگاه‌هاي دولتي بهره مي‌بريم که سابقه 33 ساله در همه رسانه‌هاي کشور و ساير دستگاه‌هاي اجرايي دارند.

«محمدپور»، مدرس ارتباطات و روابط عمومي نيز در شروع اين دوره آموزشي اعلام کرد: شايسته است، حساسيتي که مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان براي آموزش اطلاع‌رساني دارد، ساير دستگاه‌ها نيز دنبال کنند و لازم است اين دوره‌هاي آموزشي براي رسانه‌هاي استان به صورت منظم و در سال دوبار برگزار شود.

او آشنايي خبرنگاران، مجموعه‌هاي روابط عمومي سازمان‌هاي دولتي، بانک‌ها، بخش صنعت و نيز بخش خصوصي را با حرفه تخصصي اطلاع‌رساني يک ضرورت دانست و تاکيد کرد: هم اکنون در بسياري از کشورها اين مهم به صورت مستمر انجام مي‌شود.

لازم به ذکر است، در اين دوره آموزشي، کارشناسان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان با آخرين روش‌هاي خبر نويسي، روزنامه‌نگاري و اطلاع‌رساني آشنا مي‌شوند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139006242